Küçükbaş:
- Balıkesir Kıvırcık, Erkek
- Canlı Ağırlık; 40-45 kg
- Et Ağırlık; 18-21 kg
Küçükbaş kurban etinin hazırlanması:
Gövde iki kol, iki but, kafes, gerdan ve ciğer olmak üzere yedi parça olarak teslim edilir.
Fiyat: 1.800TL / Adet
Kurban vereceğiniz talimatlar doğrultusunda tam olarak işlenerek teslim edilir.
Fiyat: 2.000TL / Adet
Büyükbaş:
- Dana 24-36 ay, Holstein Simental Montofon
- Canlı Ağırlık; 450-550 kg
- Karkas Ağırlık; 225-275 kg
- Kemiksiz Et Ağırlık; 180-220 kg
Büyükbaş (dana) kurban etinin hazırlanması:
Kurban Eti (Karkas Gövde) tamamen kemiksiz yapıldıktan sonra:
- Antrikot (2 Adet)
- Bonfile (2 Adet)
- Kontrfile (2 Adet) bütün olarak verilir.
Etin geri kalanı da isteğiniz doğrultusunda kuşbaşı ve kıyma olarak hazırlanır, teslim edilir.
Fiyat: 100TL / KG
Kurban vereceğiniz talimatlar doğrultusunda tam olarak işlenerek teslim edilir.
Kurban Kesim Prosedürlerimiz ile ilgili notlar.
- Kurban kesimlerimiz Dört Mevsim Et Mamülleri San. Tic. A.Ş.’nin ( Susurluk, Balıkesir ) tesislerinde İslami Usüllere uygun olarak yapılacaktır.
- Teslimat kurban eti ve ciğeri olarak ayrı paketlerde, karton kutuda yapılacaktır. Gövde teslimatı buna istisnadır.
- Kurban derisi sizin adınıza Türk Hava Kurumu’na bağışlanacaktır. Bağış makbuzu en kısa süre içerisinde tarafınıza iletilecektir.
- Kurbana ait kelle ve paça teslimata dahil değildir.
- Kurbanların teslimatında kulak küpe numarası, veteriner sağlık raporu, araç dezenfektan belgesi gibi bilgiler sizlere iletilecektir.
Sipariş Formunu indirmek için tıklayınız.