Kurban Sipariş

Küçükbaş:

  • Balıkesir Kıvırcık, Erkek
  • Canlı Ağırlık; 40-45 kg
  • Et Ağırlık; 18-21 kg

Küçükbaş kurban etinin hazırlanması:

Gövde iki kol, iki but, kafes, gerdan ve ciğer olmak üzere yedi parça olarak teslim edilir.

Fiyat: 1.800TL / Adet

Kurban vereceğiniz talimatlar doğrultusunda tam olarak işlenerek teslim edilir.

Fiyat: 2.000TL / Adet

 

Büyükbaş:

  • Dana 24-36 ay, Holstein Simental Montofon
  • Canlı Ağırlık; 450-550 kg
  • Karkas Ağırlık; 225-275 kg
  • Kemiksiz Et Ağırlık; 180-220 kg

Büyükbaş (dana) kurban etinin hazırlanması:

Kurban Eti (Karkas Gövde) tamamen kemiksiz yapıldıktan sonra:

  • Antrikot (2 Adet)
  • Bonfile (2 Adet)
  • Kontrfile (2 Adet) bütün olarak verilir.

Etin geri kalanı da isteğiniz doğrultusunda kuşbaşı ve kıyma olarak hazırlanır, teslim edilir.

Fiyat: 100TL / KG

Kurban vereceğiniz talimatlar doğrultusunda tam olarak işlenerek teslim edilir.

 

Kurban Kesim Prosedürlerimiz ile ilgili notlar.

  • Kurban kesimlerimiz Dört Mevsim Et Mamülleri San. Tic. A.Ş.’nin ( Susurluk, Balıkesir ) tesislerinde İslami Usüllere uygun olarak yapılacaktır.
  • Teslimat kurban eti ve ciğeri olarak ayrı paketlerde, karton kutuda yapılacaktır. Gövde teslimatı buna istisnadır.
  • Kurban derisi sizin adınıza Türk Hava Kurumu’na bağışlanacaktır. Bağış makbuzu en kısa süre içerisinde tarafınıza iletilecektir.
  • Kurbana ait kelle ve paça teslimata dahil değildir.
  • Kurbanların teslimatında kulak küpe numarası, veteriner sağlık raporu, araç dezenfektan belgesi gibi bilgiler sizlere iletilecektir.

Sipariş Formunu indirmek için tıklayınız.

Paylaş