DANA :
ANTRİKOT; Sırt kısmının ön bölümüdür, orta yağlı, yumuşak bir dokuya sahiptir.
KONTRFİLE; Sırt kısmının arka bölümüdür, yağsız bir dokuya sahiptir.
BONFİLE; Sırt kısmının arka-iç bölümüdür, yağsız ve yumuşak bir dokuya sahiptir.
T-BONE; Sırt kısmında bulunan bonfile ve kontrfilenin kemikli dilimidir.
YUMURTA; But kısmının ortasında bulunur, çok yumuşak bir dokuya sahiptir.
SOKUM; But kısmının üst bölümüdür, yumuşak ve yağsız bir dokuya sahiptir.
TRANÇ; But kısmının iç bölümüdür, orta yumuşaklıkta bir dokuya sahiptir.
NUAR; But kısmının iç bölümünde ROSTO olarak bilinen az yumuşak bir dokuya sahiptir.
KONTRNUAR; But kısmının iç bölümünde yağsız ve az yumuşak bir dokuya sahiptir.
BUT İNCİK; But kısmının alt uç bölümüdür,az yumuşak kaslı bir yapıya sahiptir.
GERDAN; Kol kısmının boyun ve ön tarafıdır, yumuşak bir dokuya sahiptir.
KABURGA; Kol ve but kısmının ortasında bulunan yumuşak ve az yağlı bir bölümdür.
BOŞLUK; Kol ve but kısmının ortasında alt kısımdır, yumuşak ve az yağlı bir bölümdür.
RULO; Kaburga ve boşluk kısımlarının sarılmasından oluşur, kıyma olarak kullanılır.
KOL İNCİK; Kol kısmının alt uç bölümüdür, az sert ve kaslı bir yapısı vardır.
KUZU ;
PİRZOLA; Sırt kısmının ön bölümüdür, az yağlı ve çok yumuşaktır.
FİLETO; Sırt kısmının olduğu bölümdür, az yağlı ve orta yumuşaktır.
BUT; Arka bacakların olduğu bölümdür, az yağlı ve yumuşaktır.
KOL; Ön bacakların olduğu bölümdür, az yağlı ve az yumuşaktır.
GERDAN; Boyun kısmıdır, orta yağlı ve yumuşaktır.
BUT İNCİK; But kısmının alt uç bölümüdür, yağsız ve az yumuşaktır.
KOL İNCİK; Kol kısmının alt uç bölümüdür, yağsız ve az yumuşaktır.